går på moln och faller ner

Jag går på moln, jag håller på och snacka med killen från i fredags. Han får mig och känna mig söt. Men jag vet att det aldrig kommer funka, men jag rider på vågen medans den finns där. Jag försöker må lite bra medans jag forfarande kan. För snart kommer allt falla samman, jag kommer att falla. Hårt.


Jag håller på att skriva med 3 olika killar.. Hehe whoops. Eller ja 4 om man räknar med mitt ex. Och sanningen är att jag egentligen vill vara med någon av dem, jag vill bara ha lite uppmärksamhet. Förlåt jag vet, jättedålig stil. Men sån är jag, typ helt känslokall och inga skuldkänslor.. I'm fucked up, I know.

Sa iallafall till exet att jag inte orkar, att jag inte orkar när han ringer till mig gråtandes och ber om förlåtelse, när han gråter och säger hur dåligt han mår. Jag orkar inte. Jag vill bara att han ska släppa mig fri. Bara släppa iväg mig.

morgonvikt 29/8

Morgonvikt: 52.9 kg


Längd: 156cm
Vikt: 52,9kg
Bmi: 21.7
Mått (alla mått är mätta på de fetaste ställena)
Vad: 33cm
Lår: 52cm
Rumpa: 92cm
Höft: 83,5cm
Midja: 64cm
Byst: 86cm
Underarm: 22,5cm
Överarm: 24cm

Så totalt från förra måndagen -4cm :)

ojsan

min thinspomapp är uppe 972 bilder :) <3

hatar att bo hemma

Men suck. Vaknade imorse att halva familjen var hemma.. Jaha? okej, jag fick total panik för jag har en massa papper i vardagrummet med thinspo på osv. (såna papper som dom verkligen INTE!! får se) Så dagen fick ju inte precis nån lugn start.. Åh hatar att inte ha ett eget ställe. jag hoppas verkligen att killen med lägenheten hör av sig, snart! Börjar också plugga imorrn, dock distans, men börjar på en lektion på tisdag. Usch vad jobbigt.. Vill inte. :(
Men för att få studielån så måste jag. Smart tjej, tar studielån för att få pengar..
Men måste man så måste man, jag kan ju inte vara utan inkomst.

Imorgon är det måndag igen, och så blir det vägning och mätning.
Ska bli kul att se om det blivit någon ändring. Antar inte men hoppas ju iallafall :)


Nu ska jag äta frukost. Gröt med 1/2dl lättmjölk och kanel.

(Jag måste äta regelbundet för att undvika hets. suck)

...

Jag förstår inte vad jag gör med mot mig själv. Jag gör bara allting värre för varje dag. Jag har ljugit för mitt ex om en grej och om detta kommer fram så tar jag livet av mig, helt seriöst, kommer det fram så går jag under. Men det enda sättet det skulle kunna komma fram på är om han pratar med någon om detta och gör han det är han en större gris än vad jag redan vet att han är. Men ska prata med honom och säga att han ALDRIG får prata om detta med någon. Och jag pratar i telefon med honom och säger att jag vill att han ska ordna sig själv så det kan bli bra mellan oss. Samtidigt så går jag ut och ligger med nån random kille. Har jag dåligt samvete? Ärligt? Nej, inga skuldkänslor över huvud taget. Jag måste vara känslomässigt störd. Jag känner ingenting. Jag vill åka och resa, jag vill göra vad jag vill utan att ha massa folk som dömer mig. Jag vill glömma honom och allt som har med honom att göra. Hade jag kunnat, så hade jag gjort varenda sak i mitt liv annorlunda. Varför gör jag så här emot mig själv? Varför? Jag vill bara flytta och börja helt om med mitt liv. Glömma allt som har hänt.

Åt middag förut också. Failfailfail. Åt hos far, fick med mig tårta hem, fast den slängde jag i soprummet på engång när jag kom hem. Det tyckte jag var duktigt av mig, väldigt duktigt :) Med tanke på att jag lätt hade kunnat satt i mig den på 1min.


Jag måste ändra på mig, jag måste bli mer social. Men jag orkar inte. Jag orkar ingenting. Jag vill bara lägga mig ner och dö. Jag vill bara börja om. Det är alldeles för sent för mig i denna staden. Är bara massa falska tjejer och grisar till karlar.
Dö helvetes jävla stadhelvete.


Precis nu ligger vikten på 53.5kg. Döda mig nu.


Vad fan ska jag göra för att komma nånvart i livet? För att bli "normal".
1. Gå ner i vikt
2. Gå ner i vikt
3. Gå ner i vikt
4. Vara perfekt.
5. Vara social & trevlig


Kommer nån av dom slå in?? Tror knappast det. Men jag hoppas, och jag kämpar för det, jag kämpar för att jag ska bli smal och perfekt.

Nu blir det en dejt med kudden. Godnatt!

ojdå

Sov borta inatt (whooooops ;)) så har ingen morgonvikt. Gud vad jag saknat att vara singel ;) somnade kanske 4 inatt och vaknade 6 av att det var ljust ute. Suck :/ Men umgicks med han och hans polare och kom hem vid 11 då jag fick skjuts hem. Åh vad glad jag är att jag gick ut igår :) Synd bara att han inte är från stan :/ att han bor a lifetime away (eller ja 10 timmar men ändå -.- ) Åh vad han fick mig att känna mig söt och fin. Men nu när han är borta så känner jag mig som världens luder. Vet vad det kommer gå för rykte om ett par dagar. Jag orkar inte med den här stan. Usch, fy och blä för det här staden

Är så trött. somnade precis 2,5 timmar haha. Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Känner mig som gårdagen sopor typ. Jag typ luktar gammal fylla haha ieeww

Vägde mig precis. 53,1. Hoppas jag inte hetsar idag. Då blir jag arg på mig själv.


Nu ---> duschen!

Stay Strong!

åt helvete

Allting bara går åt helvete. Fick inte mina distanskurser godkända på komvux, tydligen så får man inte läsa meritkurser för att öka sina chanser att komma in på universitet. Isåfall måste jag gå dit tis morgon + eftermiddag, tors morgon och fre morgon. Och jag som hade en lägenhet på gång i nya studentstaden (som jag inte hört nåt mer om förresten så det lär ju gå åt helvete.) Och jag orkar inte bo hemma mer... Pallar verkligen inte.

fail

binge and purge.

Är inne i en sån svacka just nu :( usch.

Är så jävla less på allt. Hatar att jag går tillbaka till mina gamla bulimiska vägar.
Jag måste verkligen bryta det här mönstret. Äta regelbundet för att undvika hets.
Göra vad som helst för att undvika hets. Jag satte i min 4 muffins och pommes med bea, tur som var så vart det "bara" en liten hets. Jag måste bli bättre på att kontrollera mig själv. Eller rättare sagt så måste jag kunna kontrollera mig själv. Jag måste komma på en plan för att kunna göra det.

Har suttit och kollat på thinspo. Min mapp är nu på 711 bilder :)
Jag bara ÄLSKAR thinspo <3<3

too much information

Läs om du inte vill veta ;) haha

Men funderar på att laxa igen. Har inte "passerat" något (haha) på flera dagar, har väl inte ätit så mycket de senaste dagarna men känner ändå att det är massa i magen. Och det vill jag ha ut.

Syster ska resa bort ett par dagar, tackochlov! Och jag har kanske fått tag på en lägenhet, får se, man ska ju inte ropa hej innan man kommit över bäcken, men det ser lovande ut. Jag ska få några bilder imorgon och om den är fräsch så tar jag den :) :) Jag hoppas verkligen att den ser bra ut. Vill verkligen flytta nuuuu.

Thinspo

Jag slänger in lite thinspo, bara för er <3






















Mätning

Mätningen gick bra. Eller ja det kunde ju varit mycket bättre. Jag gjorde en sån här mätning för 3,5 år sedan och den vikten jag hade då har jag haft nu på senaste tiden också. (Dock har jag gått upp mycket emellan men på senaste har den legat på ca 60kg) Så jag utgår ifrån att min kropp såg ut likadant på insidan innan jag började gå ner i vikt den här gången. Mina resultat:

Vikt
Före: 60.5kg (med kläder)
Nu: 54.0kg (med kläder)
Resultat: -5.5kg

Vatten
Före: 30,4kg (50,3%)
Nu: 29,7kg (55,1%)
Resultat: -0,7kg eller +4,8%

Fett
Före: 19,5kg (32,2%)
Nu: 14,9kg (27,7%)
Resultat: -4,6kg eller -4,5%

Ganska okej ändå, med tanke på att jag hade "före"vikten för ca 1,5månad sedan (Jag gissar på 1:a Juli typ)

Fettprocenten måste ner myyycket mer. Så här står det på Wikipedia:
"För kvinnor gäller följande:
12-14% Svältgräns
14-18% Mycket mager
20-30 % Normalt
30+%  Ganska överviktig, eller mer än ganska överviktig."

Som ni ser så är ju jag "normal" men jag vill inte vara normal. Jag vill vara smal.

.

Oj, jag som skulle ut och gå :/ Klev upp nyss och ska vara där kl 13. Suck ingen promenad, dåligt av mig :(

Ska sedan till gamla lägenheten och plocka ihop massa av mina personliga saker. Får se om jag tar med mig dom nu eller om jag hämtar dom imorgon istället. Exet är ju bortrest nu så nu kan jag komma och gå som jag vill i lägenheten. Så skönt att bara behöva bry sig om sig själv. Att slippa tänka på hur jag sitter, vad jag ser på teven, vad jag äter osv. Åh jag vill ha en lägenhet nuuuuuuuuuuu... Jag blir tokig av att bo hemma, jag pallar inte det. Inte konstigt att jag vart riktigt deprimerad sist jag bodde hemma, shit.



Ps. morgonvikten var 54,1kg. blä. Men ner 0,5kg iallafall. Mer ska det bli.

Måndag 22/8

Dagen har gått sådär. Promenerade 2h imorse och gjorde 1h pilates. Mer hann jag inte med. Hatar att bo med folk. Hatar folks dömande blickar.. Suck. jag måste verkligen hitta en lägenhet, NU!!! Min syster beter sig som att hon är bättre än mig, som att allt jag gör är dåligt. För fan jag är 21 år. Inte 14. Jag har bott hemifrån i nästan 4 år. Fan, jag vet hur man gör. Jag är inte helt jävla dum i huvudet.


Imorgon ska jag på kroppsmätning, ska mäta vatten, fett och muskler i kroppen. Ska bli intressant att se hur det ser ut inuti kroppen. Känns verkligen som att jag kommer ha typ 75% fett.. Men det får bli en sporre att gå ner. Och jag får inte äta innan mätning så det är bra :D då har jag en ursäkt för att inte äta :)

Ska sen till gamla lägenheten och plocka ihop lite saker som jag kan behöva då jag bor här. Så jag inte behöver åka dit fler gånger.


Nu=sängen. Tänkte ta sovmorgon imorrn och ut och gå innan mätningen. Måste ju bränna så mycket som möjligt innan.. Kommer garanterat vilja lägga mig ner och dö när jag ser siffrorna. :/ Usch, fy och blä.

Fuck Me. syster kom hit imorse och sa att ...

Fuck Me. syster kom hit imorse och sa att hon ska bo här.. Suck men jag ska kämpa på så mycket jag kan ändå.


22/8 Vikt, bmi, mått

VARNING!! JAG ÄR FET! Så ni vet, så dö inte av äckel av vad jag skriver härnäst.

Längd: 156cm
Vikt: 54,5kg
Bmi: 22,4
Mått (alla mått är mätta på de fetaste ställena)
Vad: 33cm
Lår: 52,5cm
Rumpa: 93cm
Höft: 84,5cm
Midja: 65cm
Byst: 86cm
Underarm: 23cm
Överarm: 24cm


Okej jag är fet. Men jag kan ju tillägga att sedan jag var på min hösta vikt så har jag gått ner ca 13,5 kg och tappat 61,5cm på min kropp. Så jag har ju gjort lite framsteg. Men mer ska det bli.

usch

Har ätit så äckligt mycket i helgen... Kommer garanterat vara på 55kg imorrn :( blääää

MEN

Imorgon är det ändring. Nya tag!!



Stay Strong and Think Thin!!

New beginning

Som sagt, imorgon är det måndag. En nystart =)
Nu ska jag verkligen kämpa, jag ska bli smal. Jag får inte misslyckas.


Jag ska:
Varje måndag: Posta vikt, bmi och mått
Varje dag: 1h PW, 2h Pilates, träningsövningar
Övrigt:
1 glas vatten varje heltimme
Aldrig äta framför tv'n
Skära all mat i små bitar och bara äta en bit i taget
Tugga varje tugga ordentligt
Lägga ner besticken mellan varje tugga och dricka en klunk vatten
Ha med mig vattenflaska överallt jag går


Plan:
10.00 Kliva upp och frukost
1h PW
2h Pilates
14.00 Lunch
Träningsövningar
17.30 Middag

Ungefär så kommer mina dagar se ut denna vecka.
Med lite ändringar på vissa dagar då jag har saker inplanerade på de dagarna.

jag orkar inte tänka mer

Jag orkar inte. Jag vill bara stänga av hjärnan.


Nån som har tips på hur man gör det?

Sugarfree Powerking och dator

Har varit och handlat Sugarfree Powerking (10 kcal/burk) och en dator.

Jag får hämta ut den imorrn installerad och klar. Jag var tvungen att köpa en egen, är så himla less på att behöva radera all internethistorik varje gång jag använt datorn. Så nu är jag glaaaaaad :D

Och jag köpte en karta med Sugarfree Powerking (24st) Visst det är mindre kcal i Redbull men det är mer än dubbla priset för Redbull än Powerking och jag har inte råd med Redbull :/ Så får dricka mindre helt enkelt.

Någon mer än jag som dör?

Sharon Kavijan <3 Hon är ju bara så söt!


Åh jag har sån panik. Jag är typ pank. Jag...

Åh jag har sån panik. Jag är typ pank. Jag har aldrig haft det dåligt med pengar.. Men nu har jag bara ett par tusenlappar.. Plus att jag behöver en ny dator. Typ nu. Jag är en sån impulsshoppare :/ jag har alltid jobbat, så jag har alltid haft pengar men nu när jag inte har nåt jobb så gör jag ändå av med lika mycket pengar.. FML. Förhoppningsvis så får jag mina kurser godkända av komvux(får veta på onsdag), då får jag ju iallafall csnlån. Så jag ska nog vänta tills dess med att köpa datorn. Och sen ska jag ju börja plugga universitet i januari och då rullar det ju mest på :) tack och lov. Men det är ju ändå 4-5 månader dit. Jag har en sån jävla ångest. Jag har inget boende, förhoppningsvis hittar jag något i den blivande studentstaden snart som satan så jag kan fixa allt sånt innan skolan börjar. Och imorgon hämtar jag min våg för jag står inte ut längre med den här. Blir tokig. Nej nu blir det sova. Grannarna för ett jävla liv, så in med en öronpropp och godnatt. xoxo


Helt seriöst?

Har siffrorna på vågen stannat????

Vågen har stått på samma siffor tisdag kväll, onsdag morgon, onsdag kväll, torsdag morgon, torsdag kväll, fredag morgon, fredag kväll och lördag morgon.

Det borde ju vara omöjligt!


Men imorgon är nog garanterat ändrat. För idag har jag ätit. Började bra med gröt till frukost. Men sen for jag och handlade. Köpte hetsmat för typ 200:- Kul....
Jag köpte: syltkakor, ostkrokar, citronkex, 4 godispåsar, chokladpudding, potatiskroketter och beasås.. Listan bara fortsätter..

Men jag lyckades stoppa mig efter 1 godispåse, 4 port chokladpudding, 1/4 påse potatiskroketter m beasås, 1/2 påsen med citronkex och 2 syltkakor.... Spydde iallafall.. Men är nog ändå på ++++++ imorrn. :( usch.


Fuck My Life

Youtube - Anorexi, Bulimi, Ätstörningar

Dana, The 8 Year Old Anorexic - Dokumentär

Thin - Dokumentär

I'm a child anorexic - Dokumentär

Super Slim Me - Dokumentär

Super Skinny Me - Dokumentär

Sharing The Secet - Film

Perfect Body - Film

Dying to dance
- Film

For The Love Of Nancy - Film

Hunger Point - Film

A Secret Between Friends - Film

Kate's Secret
- Film

The Truth About Online Anorexia - Dokumentär

Skinny Kids - Dokumentär

Deadly Thin - Dr. Phil

Scary Skinny - Dr. Phil

Hannah's Story - Hollyoaks (Tv-serie) - Det finns massa, så sök "hanna's story hollyoaks" på youtube så kommer det upp massor!



Var så god :) Har jag missat någon så kommentera med länken så klistrar jag in den i inlägget sedan :) Stay Strong!!

Tips och Tricks

1. Drick ett glas vatten varje timme, det gör att du känner dig mätt!

2. Om du bor ensam så sätt upp bilder på dina favorit thinspo på kylskåpet och skafferiet, men se till att ta ner dem när du får besök.

3. Fasta inte i flera dagar, bara om du vet att du klarar det. För det första, att fasta drar ner din ämnesomsättning, för de andra, risken att hetsa blir större, för de tredje, det förändrar din sinnesstämning negativt.

4. Se alltid till att bära perfekt läppstift eller läppglans. Du vill ju inte förstöra det!

5. Ät koffeintabletter! Dom ökar din ämnesomsättning och du blir pigg.

6. Borsta tänderna ofta för då smakar maten äckligt.

7. Drick en klunk vatten mellan varje tugga när du äter, då blir du mätt mycket snabbare.

8. Tugga varje tugga minst 20 ggr

9. När du dricker vatten, se till att de e riktigt iskallt, det gör att kroppen måste förbränna kalorier för att hålla uppe kroppstemperaturen

10. Ät inte framför datorn eller tv’n, då är det lättare att ha kontroll hur mkt man stoppar i sig.

11. När du ska äta, så se till att bara äta hälften av vad du har på din tallrik.

12. Ät maten med en tesked eller liten gaffel.

13. Ta en kall dusch för att öka ämnesomsättningen

14. Om du är JÄTTEHUNGRIG, köp en påse med hårda fett- och sockerfria godisar att suga på, då lurar du din mage att du är mätt.

15. Drick mycket vatten eller te för att dämpa hungern

16. Fokusera verkligen på de 3 första tuggorna du tar, tänk på maten i munnen, sen kanske inte resten av portionen är lika intressant.

17. Stark mat ökar ämnesomsättningen.

18. Om du känner för att äta, åk till en vän, där kan du inte bara öppna kylen som du vill.

19. När du ska ut på stan, ta inte med så mycket pengar så har du inte råd med fika.

20. När du står där med godispåsen, eller chipspåsen redo, häll direkt diskmedel i den!!!

21. Kolla på din knytnäve, ät aldrig någonting som är större, inte ens sallad!

22. Drick citron/lime vatten för att minska matsäcken.

23. Kom ihåg att äta frukost, det ökar din ämnesomsättning.

24. Svälj inte maten! Tugga den, känn smaken och spotta ut den.

25. Gör din egen thinspo portfolio som du kan ha i väskan och kolla på när du vill.

26. Sitt rak i ryggen, du bränner fler kalorier pga att magmusklerna måste arbeta.

27. Drick äppelcidervinäger före maten, det  gör att du känner dig mätt fortare.

28. När du är så hungrig att du får ont, kryp ihop till en liten boll.

29. Om magen kurrar, slå till den så tystnar den.

30. Drick mycket lightdricka, smakar sött och håller dig mätt utan kalorier

31. Slå dig på låret, se hur fettet dallrar och förstå att du inte behöver mat.

32. Skrubba tandkräm på tungan så den gör ont.

33. Ät Bafucin, det gör att maten smakar illa.

34. Är du nära på att äta, räkna till 100 och tänk igen.

35. Köp ett kaffepaket och ha bredvid dig, det dämpar hungern.

36. Släng ALL mat som du kan tänkas hetsa på. Och förstör den, häll diskmedel på!

37. Knyt en tråd väldigt tight runt din midja, så fort du slappnar av så kommer den göra ont.

38. Städa när du börjar känna dig hungrig, du får inte äta förrän det är skinande rent!

39. Rör på dig konstant, sitt inte i soffan och bli fet, utan stå istället och bränn kalorier.

40. Ät hellre 100kcal 5 gånger än 500kcal 1 gång.

41. Lura din kropp, ändra kaloriintaget varje dag för att kroppen inte ska gå in i svältläge.

42. Sov mycket, ju mer du sover, desto mindre tid att det finns risk att du äter på.

43. Skriv upp exakt ALLTING du äter (vad+kcal), då tänker du mer på vad du stoppar i dig.

44. Se till att få i dig dina vitaminer, det gör att du orkar hålla ut längre!

45. Kom ihåg att träna varje dag ditt jävla fetto!

46. Se till att du har något att göra varje dag, då är det mindre chans att du äter.

47. Sätt upp delmål och utse belöningar (t.ex. en massage) Det får dig att kämpa mer.

48. Kom ihåg att hungern betyder att du går ner i vikt. Hunger=smal, Mätt=fet

49. Ta alltid trapporna istället för hissen

50. Gå aldrig genvägar utan ta den långa vägen

51. Byt sänglakan eller något liknande för att distrahera dig från maten

52. Rensa datorn från onödiga filer (tro mig, det kan ta tid)

53. Lyssna på glad musik och dansa, dansa, dansa!! Bränn kalorier

54. Göm fjärrkontrollen så du måste lyfta på arslet varje gång du vill byta kanal på tv’n

55. Ta ett bad eller en lång dusch för att göra av med tid.

56. Hitta en hobby som tar upp all din tid

57. Måla naglarna

58. Ha ett hemmaspa i ditt badrum

59. Möblera om ditt rum

60. Ha en gummisnodd runt din handled och snärta den för att inte tänka på mat

61. Skriv ut thinspobilder och gör ett stort collage som du kan ha uppsatt i ditt rum.

62. Sätt post-it lappar med kaloriinnehållet på allting i ditt kök.

63. Ta en bild på dig själv i bara underkläder och titta på den varje gång du vill äta.

64. Ät med fel hand, det kommer att ta låååång tid för dig att äta upp

65. Ät hälften av din portion, vänta sedan 20 min för att se om du verklig är mer hungrig.

66. Ha på dig tighta kläder för att bli påmind om din äckliga kropp hela tiden.

67. Kolla portionsstorlekar innan du äter, t.ex. en ostkrokspåse har 10(!) portioner, en pulverbeapåse har 3-4 portioner!

68. Planera varje dag vad du ska äta. Och håll dig till det!! Var stark!

69. Stark och kryddig mat ökar ämnesomsättningen

70. Drick minst 2L vatten per dag

71. Ät mat med mycket fibrer, det gör dig mättare och håller igång din mage

72. Gör situps och armhävningar varje morgon

73. Dela din mat i småsmåsmå bitar och ät bara en bit i taget.

74. Om du äter med någon, försöka smuggla bort mat från tallriken i t.ex. en servett.

75. Inse att det är nu eller aldrig! Äter du nu kommer du aldrig bli smal!

76. Lägg ner dina bestick mellan varje tugga.

77. Vad du än gör, spänn rumpan för att få den fastare.

78. En varm dusch värmer upp dina muskler och mjukar upp dem.

79. Sätt regler för dig själv angående maten. Börja med en och lägg sedan till fler varje vecka.

80. Planera in något onyttigt varannan dag (max 150kcal) Som gör dig peppad till att hålla dig de andra dagarna då du vet att du kommer få äta onyttigt imorgon om du klarar dig idag.


huge failure

I'm such a huge failure.

ångest över framtiden

Har en sån galen ångest över framtiden.

Försöker lägga upp en budget av något slag.

Jag hatar att ha ont om pengar..
Har sån ångest om min framtid.
Det gör ont i mig, för jag vill inte visa för någon hur misslyckad jag är.

tack wallish

tack för din kommentar :):)

<3

Hatar vågen

Jag förstår inte????????????

Vikten imorse låg på samma som igårkväll.

Måste ju vara fel på vågen.
Iallfall nåt hg borde man ju gå ner.
Jag blir tokig.

Vad gör jag för fel??
Åt 391kcal igår. Spydde 130 av dem + pw på 50 min.
Och inte ner ens ett hg. Va fan?

Jag blir ju nästan lite förbannad.


Jag vill ha min våg.

Längtar tills på måndag då jag får träffa min älskling igen. (vågen alltså ;) )


Berätta för mig! Vad gör jag för fel??

trött

Trött som ett as.

Exkillen ringde och hade världens panik, han trodde att han skulle dö. Så jag for dit. Han hade panikångest och han har aldrig haft det förut. Så jag fick lugna ner honom. Sen for jag hem igen. Han ville att jag skulle sova där. Men det orkar jag inte.. Så är nu hemma igen och jag vart jättepigg. Men ska nog lägga mig och sova snart. Det är ju en dag imorrn också.

F!tta, varför tog jag inte med mig vågen??????? LESS!


Ber till gud att jag gått ner imorrn. Annars blir det på med springskorna igen.
Fan, varför är jag bara så felande för? Bara helt enkelt fel. FET, FUL och FEL

lite bra

har varit ute och joggat/pw i 50 min, ganska okej.
Inte bra, men bättre än ingenting!

what goes down must come up

Klarade ej av att ha maten i magen.

Och för att jag var så svag och åt så måste jag ut och röra på mig!


NU!!!

En sallad

Blev en sallad, innehåll:
Sallad - 5 kcal
Gurka - 20 kcal
Morot - 15 kcal
Skinka - 90 kcal

totalt: 130 kcal.


Totalt idag: 391 kcal. = för mycket.

syster

min syster var här förut. suck.

Hon började predika om hur smal jag blivit (-.-) och att jag måste äta och hur man ska äta nyttigt och inte räkna kalorier.. Jo visst går man ner genom att äta nyttigt (typ 1hg i månaden) men vill man gå ner fort så måste äta ingenting. Nada.

Folk har väldig svårt att inse att jag skulle kunna gå ner till 45 kg och fortfarande vara normalviktig. Bara för att jag varit tjock hela livet så måste jag väl inte fortsätta vara det? Folk förstår ingenting.


Gud jag måste bli smal.
Magen kurrar och kurrar.
Är hungrig.
Funderar på att äta någonting. Men vad?
Funderar på en sallad kanske.

saknar

jag saknar min våg!!!!!!!!!!!

Har ätit 261 kcal hittils idag. Fetto.

Svar till Hanna

Hej! Jag är hela 156 cm över havet -.-

Svar till Hanna

Hej! Jag är hela 156 cm över havet -.-

Förstår inte

Jag förstår inte.. Vägde mig innan springturen igår och när jag vaknade imorse så var vikten på samma som innan springturen. Hur fan går det till?????? Less! Ska snart och handla smalmat (Cola zero, gurka, sallad, äpplen m.m.). Känner mig så äckligt fet. Jag fattar inte hur jag lyckas? Patetisk är vad jag är.

Men nu jävlar ska jag kliva upp ur soffan, klä på mig och åka och handla.

Men först lite situps och några armhävningar. Måste öka min ämnesomsättning!!

ligger i sängen nu, ska strax sova. Är hal...

ligger i sängen nu, ska strax sova. Är halvt död, var ute och sprang i 50 min förut. Gud vad otränad jag är :s åt idag så jag var tvungen att ut och springa, så förhoppningsvis har jag gått ner tills imorrn. Det är lite läskigt att springa ute själv efter 12 på natten, men syns man ju iallafall inte. Och jag måste ju röra på mig! Så jävla äcklig med allt FETT överallt :( Vågen här litar jag inte på, men den får användas tills på måndag då jag kan hämta min våg <3 och jag får då jämföra min vikt på de båda vågarna och se om den som finns här stämmer eller inte.. Så min vikt denna vecka står skrivet i blyerts. Sov gott snyggingar :)


stark

Jag måste bli stark, jag orkar inte spy så jag måste vara stark istället.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
Jag får inte äta.
JAG FÅR INTE ÄTA!

ligger i sängen nu. Ska snart sova. Känner...

ligger i sängen nu. Ska snart sova. Känner mig så fet. Magen putar ut. Vågen kommer garanterat visa + imorrn. :( Usch. Imorgon får jag fan ge mig, ingen jävla onödig mat. Jag SKA hålla mig till min plan. Glömde dock min våg :( så får använda den som är här, vet inte hur mycket den kan litas på men den är bättre än inget.. Jag vill gå vidare med mitt liv. Jag ska bli smal och visa honom att jag klarar mig utan honom. Att jag är värd bättre. Jag måste först bli smal och snygg! Ska förresten på klassfest 27 (tror jag? :P ) och då ska Han dit. Min gamla kk som fortfarande visar intresse och då jävlar ska jag vara snygg. Då SKA jag väga under 50. Det måste jag. Måste visa fjortisarna att jag är bättre än dem. Måste visa att jag är stark nog att klara mig utan mat. Jag måste visa att jag är någon.


ångest

Jag har sån jävla ångest. Känner mig så himla fet. Vill bara spy. Känns som att jag har ätit så jävla mycket. Jag är så jävla äcklig. Jag är så jävla patetisk. Usch.

tack <3

Tack för allt stöd brudar <3<3

fet

jag känner mig så äckligt fet. :(

Det är slut :D:D

ÄNTLIGEN!

åh vad skönt det känns :):)


Är just nu hemma hos mamma och tar det lugn, fick med mig lite grejjer förut så ska väl packa upp dom snart. Ska packa ihop mitt i lägenheten nästa vecka.

morgonvikt 16/8

52,6 kg

fast vet inte heller om jag vill bo här. Ä...

fast vet inte heller om jag vill bo här. Är ju så jävla mycket skit förknippat med det här stället :( vill bara få en bostad i universitetsstaden så jag kan börja bo där redan nu.. Orkar inte bo hos föräldrarna.. Gud jag är så jävla less på allt. Och ex!killen är sur på mig för han hade bokat en resa åt oss två. Men hur fan ska jag veta det? Han säger ju aldrig nånting! Blir galen.


fan vad jobbigt allt ska vara. Men tror ja...

fan vad jobbigt allt ska vara. Men tror jag fick fram att jag inte orkar mer. Fast vi sover i samma säng inatt :s Får se hur morgondagen blir. Hur det blir med lägenheten, med alla saker. Han säger att han inte vill bo själv i "våran" lägenhet. Men jag vill inte tappa det här lägenheten så ska kolla om isåfall jag kan ta den. Men jag har inte riktigt råd med den. Får se imorrn hur det går med allting. Är bara så trött.


så är det.

Till och med tanten på familjerådgivningen tyckte att det kanske var bra att vi separerade så jag kan tänka på mig själv. Är bara så less att (ex?)pojkvän inte var där och hörde det. För han förstår inte hur jävla trött på allting jag är.

snart dags för möte

Nu är det snart dags för möte, så är väl dags att jag beger mig ut, ska gå, tar typ 7 minuter att gå dit. Vet inte vad jag ska säga till henne. Är så galet besviken på min (ex?)pojkvän. Förstår inte vad han behöver tänka på? Om det är någon som ska behöva tänka så är det väl jag?


ångestdag

Vikten imorse var ju bra :):)

Men nu till resten av dagen. (Ex?)pojkvän kommer hem idag. Vet inte när och han svarar inte när jag ringer och svarar inte heller på mina sms. Så får väl se när han kommer hem..

Ska på mötet vid 14 så får väl se, han lär ju knappast komma hem tills dess.
Funderar på att packa lite av mina saker innan så det är bara att dra sen.
Jag vill inte prata med han, jag vill inte sätta mig ner och prata med honom.
Jag vill bara flytta ut och glömma allt och bara tänka på mig själv.

morgonvikt 15/8

52,8 kg :D


Jag har aldrig vägt så här lite :):)

Jävla fitta - psykisk misshandel??

De är ju orden man vill höra från killen som tydligen ska älska en.

Jävla gris.

Känns nästan som psykisk misshandel eller nåt.
För det är jag som gör han arg, det är jag som misstförstår, det är jag som är dum i huvudet, det är mitt fel att han säger såna saker, det är mitt fel att det är dåligt mellan oss, det är mitt fel att jag känner mig oälskad, det är mitt fel att jag inte förstår att han gör planer för oss två (hur ska jag göra det när han aldrig berättar om sina planer och vad han tänker på).

Åh blir så frustrerad. Okej jag har legat med en utlänning (som har bott i sverige hela sitt liv) och han är helt galen över detta.. Jag får t.ex. inte lyssna på vilken musik jag vill utan får då höra att jag lyssnar på "så där jävla negermusik" och fort det är något så säger han "fan vad jag hatar alla svartingar.."

Jag har inget emot utlänningar överhuvudtaget.. Shit dom är ju ascoola och dom gör ju jävligt bra musik (typ mohombi, jason derulo, bruno mars och massa andra)

Och jag får inte riktigt klä mig som jag vill. Utan får då höra "det där kan du inte ha på dig, du ser för sexig ut" och han nervärderar mig ofta när vi är ute, i ett skämt liksom som typ "haha du är ju så blond" och massa annat.. Han säger också "åh fan kolla den där tjejen" och så kollar han på den snygga pinnsmala tjejen på 175cm. Hej jo nämen jag är ju inte alls under 160 och FET..

Så jävla mycket som gjort att min självkänsla helt förstörts.

Jag kommer ofta på mig själv att bara hålla med det han säger för att undvika bråk.
Jag sitter ofta på helspänn och ler för att han inte ska fråga varför jag är så sur för.
Och han blir arg, ofta, han säger att det är jag som framkallar detta, då jag inte gör som han säger och att jag säger fel saker till han, att det är jag som gör honom arg. Han smäller händerna i bordet och slår i väggen, och skyller på mig.


Men jag vågar inte nämna nåt av detta för handläggaren på familjerådgivningen, för kanske det drabbar hans förhållande med sitt barn på nåt sätt, och om jag gör det kanske han blir ännu argare på mig. För jag vet att han ALDRIG skulle göra nåt mot sitt barn, så jag är inte ens orolig över barnet. Han är bästa pappan i världen, han sätter alltid barnet i första han. Men jag måste ju också få komma i första hand.

Som häromdan så skickade han ett sms där han skrev: "älskar dig mest i hela världen (älskar såklart (barnets namn) mest)" Nähä? Tror du inte jag fattar det? Men du kan väl för fan låtsas nån jävla gång att jag iallfall kommer på delad plats....

Känns som att eftersom han inte kan kontrollera sitt ex (och hennes humör) så försöker han kontrollera mig istället.


Nej, nu ska jag nog sova. Lär ju ta ett tag innan jag lägger mig ändå:P Men jag ska sova så gott, jag ska inte spendera en enda sömnlös natt på honom mer.
Jag ska fan sova och få min skönhetssömn. Ska vara utvilad imorrn.



Kom ihåg - Quod me nutrit, Me destruit!!

fy fan

Fan vad förbannad jag är. (ex?)pojkvän skyller på mig och att allting är mitt fel osv. För fan om han kunde ta ansvar för sina jävla handlingar. Fy fan. Åh gud jag blir så jävla förbannad. Han säger att om jag bara väntar och "låter han visa sin kärlek till mig" så ska jag får se. Men fattar han inte att jag är så jävla less på att vänta. GUUUUUUUD. Blir så jävla förbannad. jag orkar inte med nå mer. Han säger att jag ska packa mina grejjer och dra imorrn innan han kommer hem.. men han säger inte när han kommer hem.. Jag vet inte om han kommer kl 14 eller kl 22. Jävla gris han är alltså, han lyckas alltid vända allt så att det låter som att det är mitt så han slipper få skuldkänslor. Men va fan? Vem var otrogen? Är det mitt fel att jag inte "orkar" vänta på att han ska visa sin kärlek. Jag orkar inte ens grina, jag är bara förbannad och sårad. Att han gör såhär mot mig.


Suck.

.

omg, det är alltid en mr X. Den där killen som man alltid tänker på, han som du jämför alla killar du träffar med. Och det är inte min pojkvän. Utan det är en annan kille som jag har en historia med, vi var aldrig tillsammans men vi hade verkligen "det där", verklig gnista :) Och jag tänker på honom hela tiden, han gör mig glad, han får mig att skratta. Jag ler liksom nu när jag skriver detta.. Han är attraherad av mig och jag av honom men jag vet inte om jag skulle vilja leva livet med honom.. Jag vill leva livet med min pojkvän men jag vet inte om jag kan lita på honom. Eller visst kan jag det men jag orkar inte gå runt och vara orolig hela tiden.


Bråkade precis med pojkvän. Han förstår verkligen inte hur jobbigt det är för mig. Han tänker på hur jobbigt det var för honom när jag gjorde slut med han, men hur jävla jobbigt var det inte för mig, när han hånglade med sitt ex... GUD kan han bara dra åt helvete. Jag är så jävla less. Han säger hela tiden "men jag älskar ju dig, jag vill leva med dig" Men förihelvete varför var du otrogen?? Fattar inte han att mitt förtroende för honom är krossat. Att jag inte litar på han för 5 öre.. Jag vill bara flytta ut mina grejjer. Nu. Men jag vill inte bo hemma hos mamma. Blir ju tokig då.. FAN. Mitt liv suger. Åh jag längtar tills imorrn då familjerådgivningen är så jag kan få hjälp av tanten där hur jag ska göra... Hur jag ska hantera allt. Hjälp mig!


Hur klarar man av att vara iskall mot den man älskar och göra slut?
Jag vill göra slut men jag får dåligt samvete. :(

ostkrokar

Har ätit 1 portion ostkrokar (25g) på 1,5 timme. Och jag har faktiskt inte ätit upp allt än heller :o tycker jag är ganska bra för jag skulle enkelt kunna äta en hel påse på 7 minuter. Visste ni att det är 10 portioner i en hel påse?? Helt galet.

Min vikt de senaste 14 dagarna




Snacka om att min vikt gått upp och ner, men nu är jag 1 hg från den vikten jag var på förra söndagsmorgonen :)


morgonvikt 14/8

53,3 kg.

OMG. Trots mat och tårta igår. shit tack gode gud.

varning för ett långt och deprimerande inl...

fy fan vad äcklad jag blir av mig själv.. Jag är så jävla patetisk. Jag önskar jag kunde flytta härifrån, nu. Är så jävla less på den här staden och all skitsnack. Jag orkar inge mer. Jag gör verkligen inte det. Psykiskt sett så orkar jag inte helt enkelt. Jag vill bara inte mer. Jag önskar faktiskt att jag aldrig mött min pojkvän. Visst vi har haft mysigt, men det har fan vart jävligt jobbigt. Riktigt jävla jobbigt. Värsta 1 1/2 året i mitt liv. Så jävla less på allting. Jag vill bara ta mina grejjer och flytta. Men fan att jag älskar honom, det gör allt så jävla mycket värre. Plus att då vinner ju hon (exet). Vet ärligt talat inte vad som är värst, att separera från honom och leva ensam eller att hon vinner. Där har vi ju svaret på vad jag borde göra. Men lättare sagt än gjort. Är så jävla svårt att verkligen gå igenom med det hela, att verkligen säga att det är slut. Och tänk om jag ångrar mig? Tänk om ingen annan vill ha mig? Tänk om jag måste spendera hela livet ensam? Hur i helvete ska jag träffa nån ny? Hur ska det gå till? 
Och fick veta igår att typ alla tjejer i gamla klassen tycker att jag är lättfotad. Kul.. Kul som fan. Eller inte. Blir så jävla less på skitsnackande fjortisar. Visst jag har legat med ett par killar, men vad fan har dom med det att göra? Dom har ingen jävla aning att jag låg med killar för att få nån jävla uppmärksamhet. När vi gick på krogen, vilka kollade ALLA killar på? Ja inte fan var det mig iallafall, utan det var dom här smala och långa tjejerna.. Så klart som fan att jag låg med dom som ens kollade på mig. Folk fattar inte hur jävla dåligt jag mått. Blir så jävla less. Jag har ändå "bara" legat med 11 st. Det är ändå inte så jävla många.. Med tanke på att en av dom här tjejerna har legat med 8 st varav 1 är svensk. Resten är utlänningar. Har inget mot invandrare över huvud taget, men jag har något emot henne. Speciellt när hon blivit gravid och gjort abort och fått en könssjukdom. Och en annan tjej som vaknat upp i en killes säng och hon vet inte vart hon är eller vem han är.. Jag vet iallafall för och efternamn på dem jag legat med och jag har ALDRIG haft nån könssjukdom och jag har aldrig varit gravid. Eeh. Är inte det lite bättre? Åh jag hatar jobbiga brudar som tror att dom är bättre än alla andra. Blä.

Jag vill bara ge upp och starta om. Vrida tillbaka klockan till 14år och bara börja om livet helt. Fan vad jag hade gjort om ALLTING. Allting hade gjorts annorlunda. Så nu vill jag bara flytta till en ny stad så jag kan få börja om. Där typ ingen känner mig och vet min historia. Önskar bara dock att mina ärr på armarna kunde försvinna så jag slipper få massa frågor konstant. Jag vill bara börja om från början. 
OJ! Klockan är halv 4. Nu ska jag sova. Puss Godnatt.


besviken

Är så sjukt besviken på min sambo. Vi har en tid på familjerådgivningen på måndag. Men han är bortrest så jag har sagt hela tiden att han iallfall kan komma hem så vi kan gå på den, för det behöver vi. Men nej, han kommer troligen hem på måndagkväll. Är det så jävla svårt att komma hem ett par timmar tidigare för att gå på det här mötet? Han säger att han kommer gå när han har hunnit tänkt.

Men när är det då? Han har fan fått på sig hur jävla lång tid att tänka, och nu vill han ha mer? Fan, fel att gå på mötet och se vad tanten har att säga.. Är så jävla besviken. Blir det hela tiden... Hur länge kommer jag stå ut?


Och vem är det egentligen som ska behöva vänta? Inte jag iallfall.
 Det var ju han som var otrogen. Inte jag.



Jag vill bara be han att dra åt helvete. Men jag vet inte om jag kommer träffa någon annan. För vem fan vill ha mig? Och han är ju en bra kille, ibland, när vi är ensamma och bara tänker på varandra. But is it enough?

Jag tycker att jag förtjänar att vara lycklig, men är jag det? Nej. Och vad måste då ändras för att jag ska bli det? Jag vet ärligt talat inte. Men nånting måste ändras. Och jag vet inte om jag orkar vänta.

Och jag ska (förhoppningsvis) börja plugga på universitet i januari, då måste jag flytta 20 mil. Och då är det ju svårt att ha ett förhållande, att bara ses på helgerna. Då har ju jag också en stor chans att skaffa ett nytt liv med nya vänner
(och kanske en ny kille).


Vet helt ärligt talat inte hur jag ska göra. Nån med råd?


aa just det

Var ju ut igår, gick med en tjej. Kände helt seriöst 5 personer på krogen. Kul -.-


Hon kände såklart en massa människor så jag följde bara efter som en hund typ..
Men pinsam hon var. Varenda kille som hon sa hej till så frågade hon om dom tyckte att jag var snygg. omg vad pinsamt, klart som fan att dom säger ja.
Tror ni nån vågar säga nej?? Eeh, nja. Men klart som fan att dom vill säga nej. Bara se på mig. Usch.

ojdå

hade gått ner 0,5kg sen igår morse.. Jippie :)

Men blir mer mat idag, hela familjen ska käka tillsammans (har skilda föräldrar och nu ska alla äta tillsammans) Jag ska försöka äta så mkt sallad och nyttigt som möjligt.. Vill ju inte gå upp alldeles för mkt :/

Fick också en födelsedagspresent av pappa och låtsasmamma. Gissa vad? Jo, en påse ostkrokar, en noblessask och en STOR toblerone(400g). OMFG. Vill de göda upp mig eller. Sammanlagda kalorierna i allt äckel är 4190!! Allstå WTF? fyratusenetthundranittio. Seriöst? Det är ju fan kalorier för typ 10 dagar.. OMFG



Vill bara slänga bort allting med jag får så dåligt samvete när jag slänger mat.
Men om jag inte gör det kommer jag garanterat äta upp allt :/

morgonvikt 13/8

53,5 kg. Haha, tydligen så funkade laktosmagen + skaka rumpa på dansgolvet.

Gått ner 0,5kg sen igår morse :)

blä blä blä.. Åh har ätit så äckligt mycke...

blä blä blä.. Åh har ätit så äckligt mycket idag. Först 370 kcal hemma och sedan middag på restaurang (Vem vet hur många kcal..) och glass till efterrätt.. Suck. 3 cider har intagits under kvällen och jag har dansat iallafall 1 timme (i högklackat).. Och laktosmagen har gjort sig till känn under hela kvällen och nu på slutet var jag tvungen att springa hem och gå på toaletten. Så nu är magen tom iallafall :P så får se vilken hemsk siffra vågen visar på imorrn. Längtar inte :( jag känner mig så fett äcklig och osexig. Fastän många har sagt att jag ser snygg ut ikväll så känner jag mig riktigt ful. FET och ful. Nej nu ska jag sova. Godnatt


blä

dags för middag :(


..

happy freaking birthday to me..

Idag ska jag äta middag med familjen sen på fest. Men festen hålls inte för mig.
Jag önskar att för en gångs skull så skulle min födelsedag handla om mig..

morgonvikt 12/8

54,0 kg.

Jag är bara glad att jag inte gått upp efter gårdagens intag.

äcklig

fy fan vad äcklig jag är. 703 kalorier. Hur i helvete gick det till?

USCH!

det kurrar i magen

Jag älskar när det kurrar i magen <3


 
Jag bjuder på lite thinspo :)












känner mig så äcklig

åh. känner mig så himla äcklig. Har dock "bara" ätit 200 kcal..
Känner mig så äckligt feeeeeeeet. usch :(

morgonvikt

54,1 kg.

Wtf? Hur kommer det sig att jag åt 315 kcal igår och jag har bara gått ner 0,4kg?? Usch. Blir att hålla sig undan mat idag då.

dagens intag

dagens intag = 315 kcal..


Godnatt

ugh

Åh jag vill bara ätaätaäta... Men nej. Jag ska verkligen försöka hålla mig ifrån mat.
Jag har idag ätit 2 äggvitor, 1 burk med morötter och ärtor, 1dl lågkalori äppelmos,
5 skivor kalkon och 1 gurka.
Är uppe i 224 kcal, 21.7g Protein, 27.05g Kolhy, 2.74g Fett

Men jag vill äta meeeeeeeeeeeeer. Åh är så hungrig :(

Stay Strong!!

Mina ångestområden

Mina ångestområden:
Min kropp - Jag är för fet
Kärlek - Upp och ner hela tiden, känner mig ouppskattad och oälskad
Pengar - Ingen inkomst och mitt sparkonto minskar drastiskt varje månad
Jobb/utbildning - arbetslös och kom inte in på utbildningen



Vad kan jag göra åt det:
Min kropp - Äta mindre/bättre och träna
Kärlek - Antingen glömma allt och gå vidare eller göra slut
Pengar - Leva snålt och ta studielån
Jobb/utbildning - Börja plugga kurser snart och börja på program i januari



Jag vet vad som måste göras, men det handlar om att göra dem också.


Plugg

Nu börjar det ordna upp sig för mig.. Kanske.
På utbildningssidan iallfall. Resten av skiten är kvar.

Har ordnat kurser på komvux så nu vet jag vad jag ska göra fram tills december iallfall och då SKA jag komma in på min utbildning. Känns så fett irriterande att jag hade kommit in på den utbildningen om jag hade valt den i första hand. Jag hade nämligen sökt en annan först men då jag ändrade mig och gjorde en sen anmälan på den jag ville in på så kom jag inte in :/ Så jävla irriterande att folk med sämre betyg och sämre poäng på HP kommit in.. Så jävla irriterande system.

Men jag ska fan komma in till våren. Så nu denna höst ska jag plugga och få meritpoäng så det inte finns någon chans att jag inte kommer in.


Och jag ska ta studielån så jag slipper oroa mig så mycket för pengar. Ingen vill ju anställa en människa som ska börja plugga om mindre än 6 månader. Så då känner jag att det är bättre att plugga och ta studielån för att slippa lite ångest.


ABC-dieten

Undra om man ska köra på denna??


VeckaMånTisOnsTorsFreLörSön
Vecka 1 500 500 300 400 100 200 300
Vecka 2 400 500 Fasta 150 200 400 350
Vecka 3 250 200 Fasta 200 100 Fasta 300
Vecka 4 250 200 150 100 50 100 200
Vecka 5 200 300 800 Fasta 250 350 450
Vecka 6 Fasta 500 450 400 350 300 250
Vecka 7 200 200 250 200 300 200 150
Vecka 8 Fasta Sakta öka ditt kaloriintag till en nivå som passar dig



Vad tror ni?

morgonvikt

54,5 kg. Jag skäms. Detta är vad att ha en pojkvän gör.
Det gör att man bråkar, mår dåligt, hetsäter och spyr.
Det gör att man går upp i vikt.

Men idag är det en ny dag!

Nu blir det morgongympa :)

självförtroende och självkänsla

Självförtroende – stark tilltro till den egna personen förmåga att prestera

Självkänsla – medvetenhet om den egna personlighetens värde


Okej, jag har helt okej självförtroende för jag vet att jag kan mycket.
Men min självkänsla är på botten. För jag är inte värd nånting.



Nej, nu blir det nog sängen. Imorgon tänkte jag att jag ska gå och prata med komvux och se om jag får plugga några kurser för att få studielån.
Får se hur det går.

God natt

Total ångest

Jag har sån total ångest över allt.

Vad ska jag göra med livet????
Eller speciellt, med mitt förhållande?

Ska jag släppa allt som hänt och bara lita på min pojkvän igen?
Eller ska jag göra slut och gå vidare?

Varför är allting så svårt?

Plan

Min plan

Äta max 1 mål /varannan timme (max 100kcal/mål).
Träna efter schema.

Godkända mål mat:
1 Äpple
2-3 äggvitor
7 skivor kalkon
1/2 burk tonfisk
1/2 gurka
2 dl lättmjölk
100g blåbär

Träningsschema morgon:
Plankan på pilatesboll
Situps på pilatesboll
Hitlerhunden
Kissande hunden
Upp med rumpan
Cykelsitups
Bensax

Avsluta med strech

Träningsschema kväll:
Dips
Armhävningar på pilatesboll
Upp på tå med hantlar
Knäböj med hantlar
Bicepscurl med hantlar
Tricepskickback med hantlar
Utfall med hantlar
Flaxa med hantlar (ingen aning vad det heter egentligen:P )


Avsluta med strech


Edit:
Som Clarisse sa så ska jag ju kondisträna lite också.
Jag har ett intervallprogram för att bränna fett :)

Ett mentalt vrak

Det är vad jag är just nu.

Jag sitter och grinar om vart annat. Åh jag kan inte tänka klart


Ensam igen

Sådär. Nu är jag ensam hemma igen och jag kan använda datorn som jag vill och gå in på vilka sidor jag vill.

Jag har sån fruktansvärd ångest.
Vad fan ska jag göra med livet?
Jag har inget jobb, jag kom inte in på den utbildningen jag ville. Jag var helt säker på att jag skulle komma in, så jag är helt chockad. Fan vad dålig jag är.
Jag fyller år om ett par dagar, kommer antagligen spendera den själv, ensam hemma i min lägenhet. Roligt.
Och min förhållande är upp och ner hela tiden.
Mina pengar bara försvinner och försvinner.

Fan, hela jävla livet går bara utför. Vill bara försvinna från jorden just nu.

ångest ångest ångest ångest ångest ångest....

ångest ångest ångest ångest ångest ångest. Åh jag gillar inte att ha ångest :( fan. Vissa stunder i mitt förhållande går jag på rosa moln och vissa stunder funderar jag på att lämna honom och aldrig kolla bakåt. Riktigt jävla jobbigt. Men jag får lägga min energi på maten istället och på att träna. Jag måste göra ett matschema med max 500kcal /dag (helst mindre) och träning minst 1 timme /dag. Får klura på det imorrn. Nu blir det kudden. Godnatt


åh vikten kommer att stå ännu mer på plus....

åh vikten kommer att stå ännu mer på plus. Men imorrn åker pojkvän igen så då blir det tillbaks till rutinerna. Ångest


morgonvikt 8/8

53,6 kg :(

Varning! Deppinlägg följer.. var ute och ...

Varning! Deppinlägg följer.. var ute och gick i 1 timme men tror inte det hjälpte. Vågen kommer nog stå på ++++ imorrn :( äckel fett.. har haft jättetrevligt idag. Tills nu. Jag hatar min pojkväns ex. Åh gud jag blir galen. Jag vill inte dela min pojkvän med nån :( jag är så jävla förbannad och ledsen :( Bara grinar och grinar. Jag är så jävla patetisk! Fy fan. Jag är så dålig. Usch blir äcklad av mig själv. Varför bryr jag mig så jävla mycket för? nu ska jag försöka sova och glömma bort allting.. Godnatt


har varit ute och ätit nu ikväll så nu bli...

har varit ute och ätit nu ikväll så nu blir det en promenad.. Måste bränna fett!


Morgonvikt 7/8 53,2kg :) tack och lov så h...

Morgonvikt 7/8 53,2kg :) tack och lov så har jag inte gått upp! jag Har till och med gått ner 1 hg :p Idag får jag verkligen hålla koll på mig själv. Inte äta så mycket!! Jävla fetto!


Usch vilken failad dag :( 1100 kalorier. P...

Usch vilken failad dag :( 1100 kalorier. Pojkvännen bjöd på middag. spydde upp den dock :) men åt massa annat äckel också (som jag inte ens vill nämna) men tränade nu på kvällen så tror inte någon större skada är skedd, hoppas jag.. Godnatt


:(

pojkvännen kom hem nu. Åh det var jättestökigt hemma :(


Och vi började bråka, men tror det är för att han är så trött (han har varit ute och rest) Men inge kul :( Han tycker att jag är tråkig och bara är hemma och inte är med kompisar. Men suck. jag är en sån människa som behöver vara själv och jag har haft det jätteskönt nu när jag varit ensam en vecka. Åh så skönt! Funderar på om det är så det borde bli, permanent. Ja, jag funderar på att göra slut :( Skittråkigt för jag älskar han så mycket med jag vet inte. Det har varit alldeles för mycket skit i vårat föhållande. Jag har fått stått ut med för mycket. Orkar inge mer. Men får se hur det blir. Inget beslut ska göras nu iallafall.



Funderar på att käka nåt lätt. Två äggvitor tror jag det blir :)

kram

städdag

Idag blir det en städdag, för pojkvän kommer nog hem idag, eller imorrn.
Men skönare att städa idag så slipper jag göra det imorrn.
Och tänk om han kommer idag, då är det ju redan städat :)

Det som ska göras är:

Kök
Diska
Ställa undan disken när den torkat
Plocka undan mina papper och övriga grejjor

Sovrum
Bädda
Lägga ner kläder i byrålådan
Plocka undan mina saker

Badrum
Toaletten
Handfatet
Hyllorna
Fylla på toapapper

Hall
Dammsuga mattan
Ta bort kläder
Hyllorna

Vardagsrum
Plocka undan alla mina "privata" kluddpapper (om mat osv.)
Fixa i mitt hörn (lägga alla saker i en plastlåda)

Övrigt
Slänga sopor
Dammsuga och moppa golven om det behövs
Vattna blommorna


Älska:

morgonvikt 6/8

53,3 kg :) Japp så promenad/jogging/springturen igår funkade :):)
Superglad tjej! Jag blir så peppad över att se hur vikten minskar!!


Så hittils:
1/8 57,5 kg - 23,6 bmi
2/8 56,6 kg - 23,3 bmi
3/8 55,6 kg - 22,8 bmi
4/8 54,2 kg - 22,3 bmi
5/8 54,0 kg - 22,0 bmi
6/8 53,3 kg - 21,9 bmi

På fem dagar har jag tappat 4,2 kg och 1,7 i bmi.



Hunger hurts but Starving Works

Sådär ja :)

Var ute och gick/joggade/sprang i 1 h 15 min :) Och sen blev det 15 min stretch också. Lite duktigt av mig, tycker jag. Önskar bara att jag orkat gått längre men är dödstrött och med bara sushin (som jag spydde) till mat idag så orkade verkligen inte mina ben. Eller min hjärna. Plus att det pissregnar ute. Helt dyngsur tjej jag är just nu, det typ droppar från mitt hår :P Så 1h 15min i spöregn fick duga för idag.

Nu blir det en snabb dusch och sen rätt i säng. Jag kommer slockna på nolltid, skönt. Jag hoppas också på att jag har träningsvärk imorgon, det visar ju på att man gjort något rätt :)

Jag är nyfiken på morgondagens vikt. Hoppas verkligen på minus.
Annars blir jag arggggg


Kom ihåg:
Quod me nutrit me destruit

kroppsmätning

Jag funderar på att göra en sån där kroppsmätning där man mäter hur mycket fett, muskler och vatten man har i kroppen (och massa annat också).



ÅÅÅHHHH gud jag måste fan ut och röra på mig, jag är så jävligt lat. Inte konstigt att man är asfet. Ska se klart på CSI som slutar om 20 minuter då ska jag ge mig fan på att ut och gå. Upp med arslet ur soffan och röra på fläsket.


Kom igen! Ni med!! Sitt inte bara framför datorn!!


kram :)

låna en bok och belöningar

Tänkte låna en bok idag på biblioteket (självbiografier om anorexi och bulimi) men den jag ville ha var utlånad så jag lånade en bok som heter Maximal Fettförbränning får se om jag kan hitta något intressant i den.


Och jag har klurat på lite belöningar. Eller ja saker som jag vill göra nu!nu!nu! men som jag helt enkelt får vänta med tills jag gått ner ett par kilo. Just nu: 54 kg

52 kg = Fransfärgning (För att få mina långa fransar att synas mer)
50 kg = Fixa håret (Slinga, klippa och tunna ur!)
47 kg = Hot Stonemassage (Min kropp är mörbultad)
45 kg = Weekend nånstans (London? Paris? New York?)


Hur låter det?

.

Är galet sugen på att äta, men NEJ! Jag ska inte. Jag får inte.
Vill äta en macka med en äggvita (90kcal) men nej. jag har bestämt mig. ingen mer mat för mig idag. Var jag så jävla svag att jag satt i mig över 300 kcal förut. Fast jag har ju spytt. Men det blir ingen ändring ändå, jag var ändå svag. Och bara för att jag var så svag så får jag inte äta. Hur hungrig jag än blir.


I just need to Stay Strong and Think Thin
och för att göra det så kollar jag på massvis av thinspo <3

Här får ni två:




mår dåligt

Har jobbat 10-16.30 idag, skulle egentligen jobbat till 17 men orkade inte. Hade inte ätit nånting på hela dan och bara druckit cola zero. Så gick hem 16.30 istället.

Helt slut på vägen hem, skakade och var jättesvag. Kändes ändå lite skönt (=])

Men failade och köpte med mig en california roll med mig på vägen hem. Så nu ligger det 312 kcal i min mage.. Usch, jag har panik. Kommer nog ta ut maten igen. Antagligen. Klarar inte av denna ångest. 312 kalorier.
Trehundratolvjävligtäckliga kalorier. Usch. Sitter och skakar när jag skriver detta. Nej nu ska maten komma upp.





morgonvikt 5/8

54.0 kg :):)

= bmi 22,2

vikt och bmi

Gjorde uträkning i excel och fick ut exakta bmi efter vikten. Skitbra =)

Nu ska jag snart sova, sitter bara och filar lite på mitt peppblock :)
Har ett speciellt block där jag skriver upp lite peppande ord, har min matdagbok, den dagliga vägningen, regler, mat och dess kalorier, proteiner m.m.
Den är jättebra, har med mig den överallt så jag kan kolla i då jag känner mig sugen på mat. Behöver knappt öppna den, jag vet redan vad som står i den så det räcker att bara titta på den för att inte vilja äta.


Sitter och klurar lite på belöningar jag ska ge mig själv för att peppa mig ännu mer.
T.ex. en resa eller liknande, ska klura lite mer innan det skrivs in i blocket.


Näe nu tror jag det blir sängen, ska jobba imorrn.
Ska bara skriva en "att göra-lista" tills imorgon, jag är ett listfreak.


Peace Out <3

Lite thinspo








Börjar bli kväll

Sitter nu och kollar på Good Morning Vietnam, faktiskt ganska rolig. Funderar på om jag ska gå och sova sen, men efter det börjar ju Criminal Minds. Gillar de programmet :) Jag tycker att man lär sig lite iallafall, låtsas det iallafall :)


Är grymt sugen på att äta en macka med äggvita på. Men då kommer jag över 300kcal, och vikten är nu på 42,1 kg och jag vill inte ha gått upp tills imorrn. Så det får bli ett glas med citronvatten istället :)





Stay Strong Girls <3


idag

Idag har gått bra, än så länge iallafall :)

Har ätit 297 kcal idag (6,27g prot, 58,23g kolhy, 3,56g fett) Oj, många kolhydrader :/

Jag tvättar, städar och bränner lite kalorier. Ska snart hoppa in i duschen för jag ska jobba imorrn och då måste man vara fräsch och nyduschad. Provar lite skor nu och ska rensa bort dem som jag inte använder/är fula.

Morgonvikt :)

Efter nattens helvete (eller rättare sagt morgonens helvete) på toaletten
så låg morgonvikten idag på: 54,2 kg med ett bmi på 22,3


Det går ju framåt :)

Veckans morgonvikter:
1/8 57,5 kg - 23,6 bmi
2/8 56,6 kg - 23,3 bmi
3/8 55,6 kg - 22,8 bmi
4/8 54,2 kg - 22,3 bmi



Men eftersom laxermedlet gjorde sig beskärda del så blir jag inte förvånad om jag går upp tills imorrnbitti, eller iallfall ligger kvar på samma. Ska tvätta idag så blir springande i trapporna iallfall, tur att man bor på tredje våningen :)



Stay Strong and Think Thin <3


Usch, jag tog laxeringsmedel förut idag oc...

Usch, jag tog laxeringsmedel förut idag och det fick för sig att börja verka nu. Så nu sitter man på toaletten och gjort det den senaste halvtimmen. Mår så dåligt att jag till och med spytt. Do not try this at home girls..


Välkommen till min blogg!!

Hej och välkommen :)

Här kommer jag lägga upp min väg till att bli smal.
Detta är något som jag måste göra.
Så följ gärna med mig :)


Jag kan ju börja med att berätta om vem jag är.
Kön: Tjej
Ålder: Snart 21
Bor: I Sverige (duh :P), lite upp i landet.
Civilstatus: komplicerad och jobbig :s
Relation till mat: Väldigt komplicerad, har bakgrund med bulimi.
Blev dock mycket bättre (i princip frisk) då jag träffade min pojkvän.
Men nu är som sagt allting jobbigt och då blir det så här.
Känslorna måste ta vägen nånstans, jag har ingen kontroll över nånting i mitt just nu och då blir maten min enda utväg. Men jag har bestämt mig för att försöka att inte falla tillbaka till bulimin utan att försöka skippa alla hetsätningar och att spy.
Får se hur det går med det :s Iallafall ska det (förhoppningsvis) inte bli några hetsätningar. Utan jag håller mer på att inte äta istället, och planera mitt matintag.
För nu FAN ska jag bli smal!!!


Jag är en väldigt kort tjockis och detta ska det nu bli ändring på.

Jag började i måndags med allt detta och viktuppdatering på morgonen:
1/8 låg jag på 57,5 kg med ett bmi på 23,6 (BLÄÄÄÄÄÄÄÄ)
2/8 låg jag på 56,6 kg med ett bmi på 23,3
3/8 låg jag på 55,6 kg med ett bmi på 22,8 Så det går framåt :):)


1/8 åt jag ca 1000 kcal (för att komma igång sakta men säkert)
2/8 åt jag 487 kcal
Idag 3/8 har jag ätit 157 kcal (4,37g proteiner, 28,23g kolhydrater och 2,66g fett)



Wish me luck!




Thinspo <3

RSS 2.0