Morgonvikt Onsdag 31/10-12

69.1 kg.

Ångest

Jag har sådan sjuk jävla ångest.

Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv, jag vet inte om utbildningen jag går på är rätt för mig. Jag vet inte om jag har valt rätt utbildning och för varje månad jag går kvar drar jag på mig ännu mer studieskulder.. Hur bestämmer man sig? Jag vet inte iallafall.

Har svårt att andas. Tårarna bara rinner. Jag har sån sjuk panik, jag vill bara gömma mig under täcket och sova en vecka. Jag har nåt att se fram emot, jag ska på utlandspraktik 4 månander till Asien i Januari (vill inte skriva för många detaljer), men det ska bli så skönt att komma bort. Men ändå kan jag inte blicka framåt och tycka skolan är iallafall okej att gå på.. Jag vet inte vad jag ska göra, måste vara vädret eller något, jag hatar vintern! Jag vill bara bort. Men så jag har denna terminen kvar, 12 veckor intensivt plugg. Sedan 4 månader praktik i Asien, 1 månad intensiv skola, 3 månader sommarlov bestående av 3 mån jobb. och sen? Mer skola? Åh jag vill bara flytta bort och jobba. Göra något annat än att plugga, utan ångest överhängande hela tiden.

Måste dra nu, återkommer ikväll.

Think thin!

Måndag 29/10

70 kg.. Ungefär, glömde bort att väga mig innan frukosten så blev efter frukosten, men ungefär sådär ligger vikten.

Förlåt

Sorry för att jag inte skrivit.. Hade tenta i fredags och har jobbat i helgen. Noll tid/ork att skriva..

Tentan gick väl sådär. Jag tror jag klarar den.. Men får jag inte C (eller mer) kommer jag bli sjukt missnöjd. Men jag är säker på att jag inte kommer upp i den nivån, men vad ska man göra? För sent nu iallafall..

Föreläsning idag 13-15. Jag vill vara ledig nu.. Tänk 4 dagar då man inte behöver kliva ur sängen, åh så skönt..

Födelsedagspresenter till vänner?

Vad har ni för uppfattning om det?

Själv tycker jag det är en onödig grej, speciellt till personer man inte ens känt ett år.. En tjej fyllde år nyss och de andra tre tjejerna tyckte att vi skulle gå ihop och köpa tillsammans, fine tänker jag då men jag har tänkt att lägga 50kr, blir ju ändå 200kr totalt.. men icke dom hade tänkt att vi skulle lägga 150kr. seriöst? 600kr på en födelsedagspresent åt någon man inte känt så länge.. plus att jag inte fick något när jag fyllde i somras.. Varför ska jag lägga pengar på folk som inte köper något åt mig?? Irriterad till tusen. Allt gör mig irriterad just nu. Stressad och utbränd.

Morgonvikt 22/10

69.9 kg.

Jag ger snart upp. Igår åt jag en grov macka till frukost, ingen lunch och 200g risgrynsgröt med 2 dl lättmjölk och ändå går jag inte ner, går snarare upp.. Less till tusen

Someone like you.

Tårarna bara rinner ner för kinderna när jag lyssnar på den här låten, så många minnen, så mycket ont som kommer tillbaka, så mycket bra som kommer tillbaka. Så många saker jag önskar att jag gjort, så många saker jag önskar att jag inte gjort.

Det är så mycket jag vill göra med livet. Så mycket jag vill hinna med.

Med tal:


Utan tal:

Igår och idag

Var med en kompis igår, åt mat och godis (varför?) och såg på serier. Var trevligt, gillar henne mer än de andra jag brukar vara med.. De är så himla barnsliga hela tiden..
Väx upp!! Det är så pinsamt att vara med dom ibland, och jag vet inte riktigt vad jag ska kunna göra för att inte vara med dom längre...

Kom hem igår vid 00.30, somnade väl vid 01.30 eller något sådant, klev iallfall upp vid 10, sov bort halva förmiddagen typ, ångest över det.. Och har spenderat 2 timmar att städa istället för att plugga.

Jag kommer få ett stort fett F på tentan nästa fredag...

För ful?

Jag har hemska tankar.. Alltid när jag går ensam när det är mörkt ute och nån säger gå försiktigt så tänker jag bara "ingen fara, jag är för ful för att någon ska attackera mig".. Hemska, hemska tanke.. Men inte kan jag vara ensam om att tänka så? Eller jo. Jag är en hemsk människa.

Janet Devlin

Hon är så söt och smal, och hon har en sådan underbar röst.
 
 
 
 
 
 

Coca-Cola Zero

Precis hemma från affären, handlade lite frukt och Cola Zero.
Har precis druckit mitt första glas Coca-Cola Zero på 37 veckor, 8,5 månader.
Men gud så gott det var!
 
Vad nervös jag var på affären när jag skulle handla Colan, kände mig som en knarkare som inte ville att nån skulle upptäcka mig haha

Fredag 19/10-12

69,7kg. -1hg. FML

Äntligen hemma..

Hemma efter 8 timmars jobb. Sjukt trött men kan ändå inte sova. Blir lite tv istället..
 
Tänkte gå och handla imorgon, vet dock inte vad. frukt typ?

Plugg och jobb

Har nu pluggat i 4 timmar i sträck.. Nu är det dags att gå till jobbet och jobba 8 timmar. suck.

Plugg

Gud vad jag önskar att jag gick i gymnasiet igen, lätt som en plätt jämför med det här.. Jag får inte in någonting i huvudet, jag har 19 föreläsningar renskrivna som jag måste plugga in + 7 som jag inte renskrivit än (som också ska pluggas på) + 1 som vi har på måndag, som då måste pluggas på.. plus ca 5 böcker som jag inte ens öppnat (kommer troligen inte göra det heller).. Och tentan är om en vecka. Kul.

Sån jävla ångest. Och allt jag kan tänka på är hur fet jag är.

Torsdag 18/10

69.8 kg +2hg, så mycket åt jag väl ändå inte igår? tydligen.. suck.

Emma Watson

Oj, vad jag spammar bloggen idag haha men måste lägga in ett par bilder på Emma Watson. Så perfekt.












Irriterad..

Skrev nyss ett långt inlägg och så vips försvann det.
Får försöka igen..

Blev så jävla en irriterad idag på en tjej i klassen som jag brukar vara med.. Hon ställde en fråga och jag svarade, hon ignorerade mitt svar, frågade de andra och började då googla.. Hon sa sedan det svar som jag sa. Alltså för fan. Jag blir så jävla irriterad, jag ska sluta svara på folks frågor i skolan.. Och här om dagen så frågade hur man får göra med registerlappar på en bok vi får ha med oss på nästa tenta och jag sa då att allt som står i boken får står på registerlapparna. Men nej detta trodde hon inte på utan frågade alla andra (som inte visste) så hon mailade då istället läraren som sa exakt samma svar som jag. Gud jag tror jag börjar koka snart.. Ska seriöst inte svara på hennes frågor.

Jag är ändå 22 år gammal, jag lyssnar när folk säger saker och jag kommer ihåg dem. Jag är allmänbildad. Jag är 22 år, inte 12 år.

Svenskt forum

De svenska forumen jag varit med i har ju lagt ner, någon som har tips på ett bra?? :)

Lunchen idag

Jag kom undan med att äta ett äpple på lunchen idag.

Men jag känner att jag kommer faila ikväll, blev så irriterad i skolan idag. Jag berättar mer om det senare, är för irriterad nu..

onsdag 17/10

69.6 kg.
Gått upp 2hg sen igår, inte konstigt så som jag äter.
Usch.

Lunch i skolan?

Går ju på universitet och jag undrar hur ni gör med lunch i skolan? Vi är ett tjejgäng på 4-5 tjejer som alltid äter tillsammans och ofta sitter vi i skolan innan/efter föreläsningar så det blir lunch i alla fall 4 dagar i veckan, oftast 5 dagar. Hur ska jag komma undan dessa? Kan ju inte säga "jag är inte hungrig" när vi sitter i skolan 10-17.. Åh suck alltså.

Tisdag 16/10-12

Dags att börja blogga igen. Förlåt för att jag varit borta så länge..

Väger så sjukt mycket. Äter hela tiden. Jag är så äcklig.

Vill ni veta mitt bmi? Är ni säkra? Lova att inte ramla och dö..
Det ligger på ca 28.5. Så jävla äckligt. Skäms så sjukt mycket.
Så går det när man är äcklig och äter.

Jag slutade dricka Coca-Cola Zero i början av året. Inte druckit en droppe på 8,5 månader. Drack ca 1,5-2L per dag förut så jag är stolt över mig själv, MEN jag har gått upp ca 7kg!!! sedan jag slutade dricka och nu är jag så himla sugen på att skita i att vara "duktig" och dricka Zero så jag kan gå ner i vikt.. Alla säger att jag inte ska börja dricka igen, att det är ett beroende och att jag inte borde börja igen, men jag måste sluta bry mig om vad alla andra tycker.

Har ni något tips?? Hjälp mig!!!

Någon?

Någon som fortfarande läser här?

RSS 2.0