Spya.

Att spy fiskbullar och choklad smakar inte gott. Absolut inte för fem öre.
Smaken sitter kvar i halsen, usch.
 
Halloweenfest ikväll, jag är hemma. Är alldeles för fet för att ha kul. Ingen kille kollar ens två gånger på mig, varför ska jag gå ut för, mår bara så sjukt dåligt.
 
Ska jobba i helgen, igen. Tjejen som egentligen skulle jobba kunde inte så jag är snäll och hoppar in, antar att jag får tänka på pengarna.. Hade dock helst velat gömma mig under täcket hela helgen.

Vissa människor

Jag sa idag en kommentar om en bok som gjorts till film, jag sa "såå bra med synd att dom lämnat ut vissa detaljer från boken".. Så säger en tjej "Jag ser dem som två olika saker och bryr mig inte om att dom lämnat ut vissa saker"... Men ursäkta mig då, blir galen, fort jag säger någonting är hon där och kommenterar.. suck.

Fredag 2/1

68,5 kg.

Mindre jag tänker på vad jag äter = mindre äter jag.
Mindre jag äter = mer tänker jag på vad jag äter.
= ond cirkel

Hjälp mig,

Vad ska jag göra? Jag har två jobb jag kan tänka mig att jobba med. En av dom går jag utbildning för då det krävs examen för att jobba med det, går nu på termin 2 av 7, termin 3 börjar i mitten av Januari.

Men jag känner mer och mer att detta inte är det jag egentligen vill, eller är det? Men jag vill inte hoppa av utbildningen och misslyckas med ännu en sak i mitt liv. Men ändå är jag "bara" 22år och borde satsa på det jag vill göra här i livet..

Hjälp mig, vad ska jag göra??

1/11

68,7 kg Edit skrev fel, det ska vara 68,7kg inte 69,7kg

RSS 2.0