Ångest

Jag hatar detta. Jag hatar att vara hemma.

På tåget

Sitter nu på tåget på väg till hemstaden, ca 30 min kvar av resan, ska bli kul och se hur fet jag är när jag kommer hem igen..

Förhoppningsvis åker jag hem på fredag. Har omtenta 1/9 och har inte börjat pluggat till den än, kommer säkert faila igen.. Har med mig böcker och anteckningar men troligen så kommer det inte bli så mycket pluggande..

Är så skolless och då har jag haft 3 månader sommarlov, jag vill inte tillbaka till skolan. Jag vill ha ett heltidsjobb och sen ut och resa. Men om jag går kvar i skolan så kommer jag troligen åka på utlandspraktik till Asien i januari och vara där i 15 veckor. Men jag tror jag har hittat en utbildning som jag vill gå, som verkar jätteintressant. Turism och ekonomi i samma utbildning. Går då att göra utlandspraktik i andra året. Den börjar vt-13, men om jag kommer in då så blir det inte utomlands förrän 2014..



På jobbet

Sitter på jobbet, därför ingen uppdatering :)

Morgonvikt 18/8

Morgonvikt: 68,0kg

Efterlysning!!

Vet ni någon bra communitysida för folk som försöker gå ner i vikt, där man kan hjälpas åt att peppa varandra??

Stay Strong

Kroppsmätning 17/8

Ja kroppsmätningens resultat. Märkte iallfall att min våg inte stämmer riktigt, eller så stämmer inte deras (men skulle nog gissa på att det är min som inte stämmer då deras är dyyr och high-tech) Vägde ju imorse 68.1kg och där vägde jag 66.8kg.. Men jag kommer ändå gå efter min, det är ju den jag använder varje dag.

Vikt
1a: 60,5kg (med kläder)
2a: 54,0kg (med kläder)
3e: 66,8kg (med kläder) - Idag

Vatten
1a: 30,4kg (50,3%)
2a: 29,7kg (55,1%)
3e: 32,7kg (49%) - Idag

Fett
1a: 19,5kg (32,2%)
2a: 14,9kg (27,7%)
3e: 22,2kg (33,2%) - Idag

Fredag, ett långt babbelinlägg :)

Ska på kroppsmätningen 15.30, bör städa lägenheten och få den fräsch innan jag åker till hemstaden på söndag. Och imorgon börjar jag kl15 och jobbar dygn med journatt så slutar inte förrän kl16 på söndag så hinner inte städa precis innan jag far.

Åh kommer gå upp allt när jag är i hemstaden, ska bli middagar med familj/släkt och låtsasmamma har bakat massa bröd bara åt mig som jag ska få med mig hem. Dom stjälpar mig hela tiden. När jag säger att jag ska sluta äta bröd och sådant onödigt så säger dom "okej, ja men det är ju jättebra" och sen bakar hon 6 påsar bröd som jag ska ta med mig hem.. Alltså wtf? Och jag älskar brödet, så sjukt gott så jag kan inte hålla mig undan. Men jag får försöka så mycket som möjligt.. Kommer vara borta en hel vecka, åh så onödigt!

Och skolan börjar om nästan 2 veckor.. Har sån skolångest, vet inte alls om jag vill fortsätta gå eller inte.. Men jag vill inte heller hoppa av, då måste jag flytta hem till päronen och det vill jag inte heller. Jag vill flytta utomlands och hitta en karl och bosätta mig där. Men vart? Usa, Storbritannien, Norge, Australien? Och göra vad? Jobba eller plugga? Åh sån beslutsångest!! Och jag ska på utlandspraktik termin 3, Ska jag gå kvar och göra den?? Eller ska jag ut och resa istället? Får ångest av att dra på mig en ännu större Csn-skuld.. Åh varför kan jag aldrig bestämma mig??

Morgonvikt 17/8

Morgonvikt: 68,1kg

Titt på fan, gick ner ändå, om jag bara kan hålla kalorierna nere idag med.

Sovdags

Ja nu är det hög tid att sova, ska nog se nåt till avsnitt av Criminal Minds på Youtube. Älskar att det ligger hela avsnitt ute där så man slipper ladda ner :)

Är jättehungrig och vill äta men nej!! 2 pulverpåsar och ca 2-2.5 liter Fanta Zero blir sammanlagt ca 285 kcal. Förhoppningsvis har jag gått ner tills imorrn, jag hoppas på 68,5 kg, men får väl se.

Jag slutade dricka Coca-Cola för 6 månader sen, men funderar på att börja igen, bara Fantan är på nästan 70kcal. Helt onödiga kalorier!!
 
Imorgon ska jag göra en ny BIA-mätning (kroppsmätning), ojoj, gjorde en när jag låg 54 kg, nu 15 kg tyngre. Kommer vilja spy av resultaten. Detta blir min tredje mätning, och den med de högsta värdena..
 
Förra mätningarna:
Vikt
1a: 60.5kg (med kläder)
2a: 54.0kg (med kläder)
Vatten
1a: 30,4kg (50,3%)
2a: 29,7kg (55,1%)
Fett
1a: 19,5kg (32,2%)
2a: 14,9kg (27,7%)


Nej nu säger jag godnatt! Puss på er!

Torsdag

Först av allt, tack för kommentaren! :) Kram på dig med, tack för att du tror på mig :)

Idag har jag gått på stan i 2 timmar och druckit Fanta Zero, ska väl äta snart tror jag, men är rädd att jag inte kommer kunna sluta om jag börjar.. Köpte Nutrilett shakes förut idag så kanske ska ta en sån istället.. Men kommer jag kunna sluta äta? Vart är viljestyrkan??

Morgonvikt 16/8

Morgonvikt: 69,2kg

Tillbaka med väldigt många extrakilon..

Ja, som rubriken lyder!!

Här är jag, vägde 69.5 kgimorse, har legat på denna vikt nu i ca 2 månader ungefär, har inte haft så stor koll det senaste halvåret.. Gud jag har aldrig varit såhär fet!!

Mitt bmi ligger just nu på 28,6 (Tror jag lägger mig ner och dör!!!)

För exakt ett år sedan vägde jag 17kg mindre och nu vill jag gå ner till den vikten igen, snabbt! Men jag måste komma igång, bryta mina usla vanor.. Jag äter nu säkert ca 2000kcal per dag, måste ner till max 1000kcal, helst 500-700kcal. Och jag måste komma igång med träningen.

Jag kommer börja uppdatera här igen för att hålla mig själv på rätt spår.
Önska mig lycka till!!

RSS 2.0